Søk etter
Søk
Meny
Oppskrifter
Frokost
Lunsj
Suppe
Middag
Dessert
Drikke
Fisk og skalldyr
Vekster og bær
Sopp
Vegetar
Turtips
Turblogg
For organisasjoner
Om oss
Søk
Søk
Oppskrifter egnet for barn
Middag
Vekster og bær
Dumplings med vill-løk
Dessert
Danske munker
Middag
Adobo kylling
Suppe
Middag
Ungarsk Gulasj
Lunsj
Middag
Vegetar
Chili sin Carne
Frokost
Nachos
Lunsj
Middag
Reinsdyrkebab
Lunsj
Middag
Kyllingsouvlaki i pitabrød
Middag
Wok
Middag
Bålbolognese
Lunsj
Middag
Vegetar
Libapizza
Middag
Zigni
Lunsj
Middag
Wrap
Middag
Vegetar
Algerisk potetgryte
Middag
Pakistansk kylling- og kikertgryte
Lunsj
Middag
Vegetar
Falaffel
Suppe
Vekster og bær
Vegetar
Vårkraftsuppe
Dessert
Kanelbollevafler
Dessert
Banansplitt på bålet
Lunsj
Middag
Quiche
Vekster og bær
Klorofyllpesto
Lunsj
Bannock brød
Dessert
Fastelavnsboller
Middag
Souvas
Lunsj
Middag
Vegetar
Bakt potet på bål
Lunsj
Middag
Tortilla
Dessert
Appelsinbrownies
Dessert
Lussekatter på bål
Dessert
Pepperkaker
Dessert
Kvikk lunsj cookies
Lunsj
Middag
Vegetar
Pestoboller
Lunsj
Middag
Pizza
Frokost
Dessert
Eventyrpannekaker
Dessert
Kanelboller
Dessert
Eplekake i stekepanne
Suppe
Tinolang manok – filippinsk kyllingsuppe
Lunsj
Middag
Sopp
Vegetar
Pasta med kantareller
Suppe
Søtpotetsuppe med kokosmelk, bacon og koriander
Frokost
Lunsj
Middag
Chapati – brød stekt i stekepanne
Suppe
Sopp
Vegetar
Thailandsk skogsoppsuppe
Lunsj
Middag
Sopp
Vegetar
Girolles à la forestière – kantareller på sør-fransk vis
Dessert
Vekster og bær
Mousse aux framboises – fransk bringebærmousse (ekspressversjon)
Dessert
Vekster og bær
Heidelbeercreme – rask blåbærkrem fra Alpene
Frokost
Dessert
Vekster og bær
Blåbærpannekaker
Dessert
Vekster og bær
Eton mess – klassisk, engelsk jordbærdessert
Lunsj
Yam wun sen – lun thaisalat
Dessert
Vekster og bær
Rogneskuddpannacotta
Suppe
Vekster og bær
Vegetar
Persisk brenneslesuppe
Lunsj
Middag
Quesadilla
Middag
Fisk og skalldyr
Blåskjell på bål eller primus
Lunsj
Middag
Garbanzos con espinacas – spanske kikerter med spinat og spekekjøtt
Frokost
Lunsj
Dessert
Msemen – marokkanske pannekaker
Dessert
Crepes – franske pannekaker
Frokost
Lunsj
Dessert
Bananpannekaker
Middag
Bidos
Frokost
Lunsj
Gahkko
Middag
Taco på tur
Frokost
Lunsj
Dessert
Rislapper av grøtrester
Dessert
Varme epler på bål
Dessert
Drikke
Churros og tjukk kakao
Suppe
Vegetar
Dal – suppe fra Bangladesh
Middag
Sis köftesi – tyrkisk kebab
Dessert
Changmal – enkel iransk dessert
Middag
Fisk og skalldyr
Tyrkisk laksekebab
Lunsj
Middag
Vegetar
Spicy vegetartortilla
Dessert
Naru – en matrett fra Bangladesh
Middag
Tagliatelle med pesto, chorizo og parmesanchips
Dessert
Keiserlig østerrisk dessert
Middag
Vegetar
Bombay-poteter
Dessert
S’more
Middag
Bålnachos
Frokost
Lunsj
Det raskeste turbrødet
Middag
Vegetar
Indiskinspirert gryte
Middag
Mulah Kudueah – kjøtt og gresskar fra Sudan
Middag
Lammekoteletter med stekte poteter
Middag
Fisk og skalldyr
Torskekebab
Suppe
Middag
Kylling med kokosnøtt – en matrett fra Madagaskar
Middag
Sweet & sour gryte
Middag
Chili con carne
Lunsj
Middag
Kisera – gjærede pannekaker fra Sudan
Middag
Lammekebab – lam med honning og rosmarin
Lunsj
Sopp
Smørstekt kantareller
Suppe
Fisk og skalldyr
Lohikeitto – tradisjonsrik finsk laksesuppe
Frokost
Bircher Müsli – originaloppskriften fra müsliens opphav
Suppe
Sopp
Nudelsuppe med skogsopp
Middag
Souvlaki – grekernes herlige grillspyd