
Naru er en nydelig dessertsnacks fra Bangladesh som kommer til å bli populær på tur. Enkel er den også!
							Porsjoner 
						
						
						
			
						1 porsjon gir 4 kuler
			
						Ingredienser
- 
								1 posekokosmasse
 - 
								1.5 koppsukker
 - 
								1 koppvann
 - 
								2 tshvetemel
 - 
								1 tskanel
 - 
								1 tskardemomme
 
Slik gjør du:
1
						Ha sukker og vann i en stekepanne, og brun det til det blir karamellisert.
2
						Ha i kanel og kardemomme.
3
						Miks i en pose kokosmasse, og rør hele tiden.
4
						Strø litt hvetemel over så det tykner.
5
						Rull ut kuler mens det er så varmt som mulig, men pass på at du ikke brenner deg (sukkeret blir varmt).
6
						Avkjøl før gumling.
			        NARU: Søt dessertsnacks med kokos og krydder. Nam!

