Ressurser

Her finner du ressurser som kan være nyttige for gjennomføring av Turmat fra hele verden-arrangementer i organisasjonene. Last ned eller bestill gratis trykket materiell. 

 

Filmer

Se filmer om Turmat fra hele verden, hvordan verktøyet kan brukes i praksis, og annet som kan være til hjelp i arbeidet med å inkludere flere til friluftslivet.

 

Ressurser

Veileder

Last ned veilederen og få mer informasjon om hvordan «Turmat fra hele verden» kan brukes som inkluderingsverktøy. Veilederen inneholder en opplæringsdel i temaer som utstyr og matingredienser, eksempler på Turmat fra hele verden-opplegg, tips til gjennomføring av turmataktiviteter og en egen del rettet mot ansatte i skolen. Gratis papireksemplarer kan bestilles.

Bestill her

Ressurser

Oppskriftshefte

Hefte med oppskrifter på turmat fra 11 nasjonaliteter. Oppskriftsheftet er utgitt av Oslo voksenopplæring Helsfyr i samarbeid med Norsk Friluftsliv.

 

Turhefte (brosjyre)

Last ned turheftet og få mer informasjon om Turmat fra hele verden. Her finner du også noen gode matoppskrifter, samt tips og triks til turen.

Plakat

Last ned plakaten og bruk på aktiviteter eller arrangementer. Kjempefin for å synliggjøre at her lages det turmat fra hele verden.

Oppskriftsmal A4

Last ned og bruk på aktiviteter og arrangementer. Her får deltakerne muligheten til å ta med seg oppskriften hjem på en enkel og fin måte.