
Pasta, pesto, chorizo og parmesan. Prøv en smak av Italia på neste tur med denne oppskriften
Påska er over, og dermed vil jeg si at primussesongen er i gang for fullt! Vi feirer med en skikkelig italiensk klassiker.
Ingredienser
-
600 gtagliatelle
-
1 pkchorizopølse
-
1 glasspesto
-
1 stkparmesan
Fyll opp en kjele med vann, og kok pasta på bål eller primus.
Når den er ferdig, slå av vannet og rør inn all pestoen.
Finn fram en panne, og stek chorizo og parmesan til de er sprø og gylden.
Legg pasta på en tallerken, og topp med chorizo og parmesan.
Dryss gjerne på litt ekstra parmesan helt til slutt.
Buon appetito!
Med sprøstekte parmesanchips og småsterk chorizo blir dette rett og slett et herremåltid. (Jeg har testa retten på barselgruppa mi, og de virka meget tilfreds med maten selv om det det var småhutrete i gapahuken vi hadde inntatt for anledningen!)
Hvis ungene ikke er gira på sterk pølse, kan chorizoen enkelt byttes ut med feks salami. Prøv dere fram og ta med et lite utvalg i sekken!
Hvis du vil ha flere forslag til gode turmiddager, har jeg samlet noen her.
God tur og nyt blåveis og sol!