Pasta, pesto, chorizo og parmesan – prøv en smak av Italia på neste tur!
Denne enkle retten er en skikkelig god hverdagsmiddag som hele familien kommer til å digge.
Porsjoner
Ingredienser
-
600 gtagliatelle
-
1 pkchorizopølse i skiver
-
1 glasspesto
-
1 stkpasse mengde revet parmesanost
-
1 noenfriske blader basilikum til smak og pynt (kan sløyfes)
Slik gjør du:
1
Fyll opp en kjele med vann, og kok pasta på bål eller primus.
2
Når den er ferdig, slå av vannet og rør inn all pestoen.
3
Finn fram en panne, og stek chorizo og parmesan til de er sprø og gylne. Parmesanchips lages ved å la små «fjell» av revet parmesan smelte og stekes sprø i panna.
4
Legg pasta på en tallerken, og topp med chorizo og parmesan.
5
Dryss gjerne på litt ekstra parmesan helt til slutt.
Denne oppskriften er hentet fra @utepaaturmedprimus