Middag 

Tagliatelle med pesto, chorizo og parmesanchips

Tekst: Tonje Refseth – Foto: Hilde Grøtte

Pasta, pesto, chorizo og parmesan – prøv en smak av Italia på neste tur!

Denne enkle retten er en skikkelig god hverdagsmiddag som hele familien kommer til å digge.

Porsjoner

Ingredienser

  • 600 g
    tagliatelle
  • 1 pk
    chorizopølse i skiver
  • 1 glass
    pesto
  • 1 stk
    passe mengde revet parmesanost
  • 1 noen
    friske blader basilikum til smak og pynt (kan sløyfes)

Slik gjør du:


1

Fyll opp en kjele med vann, og kok pasta på bål eller primus.

2

Når den er ferdig, slå av vannet og rør inn all pestoen.

3

Finn fram en panne, og stek chorizo og parmesan til de er sprø og gylne. Parmesanchips lages ved å la små «fjell» av revet parmesan smelte og stekes sprø i panna.

4

Legg pasta på en tallerken, og topp med chorizo og parmesan.

5

Dryss gjerne på litt ekstra parmesan helt til slutt.

STEK chorizo til de sprø og gylne. Drysses over pastaen sammen med parmesan.

Denne oppskriften er hentet fra  @utepaaturmedprimus

Del denne artikkelen