
One pot lasagne, eller broken lasagne, er superenkelt å lage og skikkelig godt! Alle ingrediensene, inkludert ukokt pasta, kokes i en og samme gryte og går raskt å lage.
Og det beste av alt: etterpå har du minimalt med oppvask!
Porsjoner
Ingredienser
-
1løk
-
2 feddhvitløk
-
1gulrot (revet)
-
1 stilkstangselleri (eller litt sellerirot)
-
1 boksrøde linser
-
1 bokshermetiske tomater/cherrytomater
-
2 dlvann
-
2 terningergrønnsaksbuljong
-
2 sskrydder: oregano, timian, chiliflak, salt og pepper (mengde etter eget ønske)
-
6lasagneplater
-
0.5 dlolje til steking
-
1 pkkremost eller kesam
-
1 håndfullfersk spinat
-
1 dlrevet ost (til topping)
Slik gjør du hjemme:
1
Kutt opp alle grønnsakene og mål opp krydderblandingen.
Slik gjør du ute på tur:
1
Stek løk og hvitløk i litt olje i stekepanna.
2
Tilsett linser, tomat, vann og krydder.
3
Bryt opp lasagneplatene og kok til de er passe myke.
4
Rør inn spinat og kremost/kesam.
5
Ha revet ost på toppen og sett på lokk til osten smelter.
6
Server med godt brød.

BROKEN LASAGNE: Lasagneplatene brytes i mindre biter og koker sammen med sausen i gryta.