Denne omeletten er spicy og mettende. Bruk det du har av grønnsaker i omeletten. Kanskje du har noen rester fra i går?
Porsjoner
Ingredienser
-
4egg
-
2 ssmelk
-
0.5rød løk
-
1 nevefersk spinat
-
0.5 tskoriander (pulver)
-
1 tsspisskummen (pulver)
-
0.5 tsgurkemeie
-
0.5 tssalt
-
0.5 tschilipulver
-
0.5 tschiliflakes
-
1 tsfersk koriander
Slik gjør du:
1
Ha melk, egg og krydder i en bolle.
2
Hakk opp frisk koriander og spinat.
3
Bland alt sammen.
4
Kutt opp løk og brun det lett i en stekepanne.
5
Ha over eggeblandingen og stek den under lokk på middels varme.
6
Serveres med fersk spinat, cherrytomater og brød, gjerne chapati.
Oppskriften er fra: Andleeb Pervez, vardesenteret.no som er et samarbeid mellom Kreftforeningen og helseforetakene.
Se film med fremgangsmåte på Vardesenteret sine nettsider her (norsk og pakistansk versjon).