Tacosuppe

Tekst: Mari Kolbjørnsrud – Foto: Mari Kolbjørnsrud

Fredagstacoen er en favoritt i mange familier. Hva med å bruke restene til å lage denne suppa? Superenkel suppe å tilberede ute på tur.

Her er vår basisoppskrift, som kan varieres ved å tilsette ingredienser som du liker.

Porsjoner

Ingredienser

  • 500 gram
    kjøttdeig
  • 2 ts
    buljong (blandes med 1,5 liter vann)
  • 1 glass
    tacosaus
  • 1
    purre
  • 1
    gul løk
  • 3 fedd
    hvitløk
  • 0.5
    paprika
  • 1 pk
    babygulrøtter
  • 250 gram
    kremost (som philadelphia)
  • 1 pk
    tortillachips
  • 1 boks
    rømme (kan sløyfes)

Slik gjør du: 


1

Bland alt unntatt kremost og gulrøtter og kok suppen i ca. 10 minutter. Ha i gulrøttene mot slutten.

2

Ta ut litt av suppen i en egen bolle/kopp og bland kremosten med en gaffel, før du har det tilbake i suppen. Suppen må ikke koke etter at Philadelphia-osten er tatt oppi.

3

Ferdig! Serveres med tortillachips og eventuelt en rømmeklatt på toppen.

UTEFREDAG: Hva er vel koseligere enn å ta med kveldskosen ut på en fredag! Putt oppi ingredienser du liker i denne deilige tacosuppa.

Del denne artikkelen