
Pestoboller – høres ikke det godt ut? Dette er en enkel rett å tilberede på tur, og som kun består av fire ingredienser.
Er du på jakt etter enkel turmat som metter godt er pestoboller midt i blinken! Du trenger heller ikke pakke sekken full av utstyr for å lage dem.
Utstyr for å lage pestoboller på tur: kniv, skje, stekepanne, stekespade og primus, eller ved og utstyr til bål.
Ingredienser
-
1 stkferdig pizzadeig
-
0.5glass pesto
-
0.5boks fetaost
-
1pose ruccola til pynt
Rull ut deigen og smør på pesto slik at det dekker hele deigen.
Fordel små, knuste biter med fetaost jevnt utover deigen.
Ha på ønsket mengde ruccola før du ruller deigen sammen til en pølse. HUSK: Rull deigen stramt fra den ene langsiden.
Kutt opp biter som er ca 2 cm tykke. Legg pesto-bollene i stekepannen. Vær tålmodig og stek på svak varme slik at de ikke svir seg.

Pestoboller: enkel og god turmat
Tips:
- Hvis det er veldig kaldt, eller du vil gjøre det enkelt forbereder du pestobollene før du drar på tur. Legg dem i en boks, og på den måten er de helt klare til å legge i panna når du har slått leir.
- Steker du på bål, legg panna over glørne og snu jevnlig slik at det ikke svir seg.
- Lær mer om gode bål til matlaging her
- Lær mer om primus og brennere her
Vi håper det smaker, og god tur!