Pestoboller

Publisert – Sist oppdatert 24.06.2021
Tekst: Maren Melhus Gylland, Silje Glorvigen – Foto: Maren Melhus Gylland
Egnet for barn
Egnet for skoleklasser

Pestoboller – høres ikke det godt ut? Dette er en enkel rett å tilberede på tur, som kun inneholder fire ingredienser.

Utstyr: kniv, skje, stekepanne og stekespade.

Porsjoner
1 porsjon gir 4 snurrer til hver

Ingredienser

  • 1 stk
    ferdig pizzadeig
  • 0.5
    glass pesto
  • 0.5
    boksfetaost
  • 1
    pose ruccola til pynt

1

Rull ut deigen og smør pesto slik at den dekker hele deigen.

2

Fordel små, knuste biter med fetaost jevnt utover deigen.

3

Ha på ønsket mengde ruccola før du ruller deigen sammen til en pølse. HUSK: Rull deigen stramt fra den ene langsiden.

4

Kutt opp biter som er ca 2 cm tykke. Legg pesto-bollene i stekepannen. Vær tålmodig og stek på svak varme! Ellers svir de seg.

Vi håper det smaker!

Del denne artikkelen