Fisk med kokosnøtt – en matrett fra Madagaskar

Publisert – Sist oppdatert 27.04.2021

Dette er en rask og enkel fiskerett som er fin på tur. Grønnsakene kan kuttes opp før man går på tur, og suppen skal bare koke i 5 minutters tid.

Oppskriften er hentet fra KFUK-KFUM Speiderne sin aktivitetsbank

 

Porsjoner

Ingredienser

  • 1 kg
    fisk som er fast i fisken
  • 4 ss
    soyaolje
  • 2
    løk
  • 1
    kløyvd hvitløk
  • 2
    tomatar
  • 1 boks
    kokosmjølk

Fremgangsmåte:


1

Vask fisken godt og skjer fileane i tynne skiver.

2

Skjer tomatane og løken i skiver, bland det med kvitløken i varm soyaolje.

3

Ha så fisken i denne blandinga og la det koke i cirka 5 min i kokosmjølk.

4

Ikkje gløym å smake til med salt.

Utstyr

I tillegg til det som er beskrevet i oppskriften trenger du:

  • Skjærefjøl
  • Kniv
  • Bålgryte/stormkjøkken
  • Sleiv
  • Fyrstikker
  • Det du måtte trenge for å lage bål

Del denne artikkelen