
Dette er en rask og enkel fiskerett som er fin på tur. Grønnsakene kan kuttes opp før man går på tur, og suppen skal bare koke i 5 minutters tid.
Oppskriften er hentet fra KFUK-KFUM Speiderne sin aktivitetsbank
Porsjoner
Ingredienser
-
1 kgfisk som er fast i fisken
-
4 sssoyaolje
-
2løk
-
1kløyvd hvitløk
-
2tomatar
-
1 bokskokosmjølk
Fremgangsmåte:
1
Vask fisken godt og skjer fileane i tynne skiver.
2
Skjer tomatane og løken i skiver, bland det med kvitløken i varm soyaolje.
3
Ha så fisken i denne blandinga og la det koke i cirka 5 min i kokosmjølk.
4
Ikkje gløym å smake til med salt.
Utstyr
I tillegg til det som er beskrevet i oppskriften trenger du:
- Skjærefjøl
- Kniv
- Bålgryte/stormkjøkken
- Sleiv
- Fyrstikker
- Det du måtte trenge for å lage bål
