Pestoboller – høres ikke det godt ut? Dette er en enkel rett å tilberede på tur, og den består av bare fire ingredienser.
Er du på jakt etter enkel turmat som metter godt, er pestoboller midt i blinken! Du trenger heller ikke pakke sekken full av utstyr for å lage dem.
Porsjoner
1 porsjon gir 4 snurrer til hver
Ingredienser
-
1 stkferdig pizzadeig
-
0.5glass pesto
-
0.5boks fetaost
-
1pose ruccola til pynt
Slik gjør du:
1
Rull ut deigen og smør på pesto slik at det dekker hele deigen.
2
Fordel små, knuste biter med fetaost jevnt utover deigen.
3
Ha på ønsket mengde ruccola før du ruller deigen sammen til en pølse. HUSK: Rull deigen stramt fra den ene langsiden.
4
Kutt opp biter som er ca 2 cm tykke. Legg pesto-bollene i stekepannen. Vær tålmodig og stek på svak varme slik at de ikke svir seg.
Tips:
- Hvis det er veldig kaldt eller du vil gjøre det enkelt, forbereder du pestobollene før du drar på tur. Legg dem i en boks, og på den måten er de klare til å legges i panna når du har slått leir.
- Steker du på bål, legg panna over glørne og snu jevnlig slik at det ikke svir seg.
- Lær mer om gode bål til matlaging her
- Lær mer om stormkjøkken og brennere her.