
Madagaskars kjøkken byr på et arsenal av aromatiske smaker inspirert av blant annet arabisk, fransk, kinesisk og indisk kultur.
I denne enkle og raske fiskeretten bruker vi typisk gassiske ingredienser som kokosmelk, karri og tomater. Grønnsakene kan kuttes opp før man går hjemmefra, og suppen skal bare koke i en 5 minutters tid. Perfekt som turmat!
Ingredienser
- 
								1 kgfisk med fast kjøtt
- 
								4 sssoyaolje
- 
								2løk
- 
								1kløyvet hvitløk
- 
								2tomater
- 
								1 bokskokosmelk
- 
								1 sskarri
Slik gjør du:
Vask fisken godt og skjær filetene i tynne skiver.
Skjær tomatene og løken i skiver, bland det med hvitløken i varm soyaolje.
Ha fisken i denne blandingen og tilsett kokosmelk og karri. La det koke i cirka 5 min.
Smak til med salt.
 
			        DELIKAT: Karri gir en nydelig gul farge til retten.
Tips:
Eksempel på fisker med fast kjøtt er breiflabb, steinbit, brosme og lake.
Oppskriften er hentet fra KFUK-KFUM Speiderne sin aktivitetsbank


 
		
	 
				        
			        	