
Mange av aktivitetene til speiderne handler om å skape bedre forståelse for hvordan speideren fra andre land lever. Hensikten med denne aktiviteten er å lage god mat sammen og å lære noe om hvordan speidere på Madagaskar lever.
Denne oppskriften er hentet fra KFUK-KFUM Speiderne sin aktivitetsbank.
Porsjoner
Ingredienser
-
4 stkkyllingfileter
-
2 stktomater
-
3 sssoyaolje
-
1 bokspisket kokosmelk
-
1 sskarri
Utstyr
- Gryte.
- Stekepanne.
- Bål eller primus
Slik gjør du:
1
Del kyllingen i passe store biter og la kjøttet koke i 1/2 liter vann.
2
Salt etter koking.
3
Vent litt og ta så kjøttet opp av kraften.
4
Bland kjøttet med stekte tomater.
5
Hell over kokosmelk og tilsett karri etter smak
6
La det hele koke sammen i maks 5 min.