Kylling med kokosnøtt – en matrett fra Madagaskar

Publisert – Sist oppdatert 16.03.2021

Mange av aktivitetene til speiderne handler om å skape bedre forståelse for hvordan speideren fra andre land lever. Hensikten med denne aktiviteten er å lage god mat sammen og å lære noe om hvordan speidere på Madagaskar lever.

Denne oppskriften er hentet fra KFUK-KFUM Speiderne sin aktivitetsbank.

 

Porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk
    kyllingfileter
  • 2 stk
    tomater
  • 3 ss
    soyaolje
  • 1 boks
    pisket kokosmelk
  • 1 ss
    karri

Utstyr

  • Gryte.
  • Stekepanne.
  • Bål eller primus

 

Slik gjør du:


1

Del kyllingen i passe store biter og la kjøttet koke i 1/2 liter vann.

2

Salt etter koking.

3

Vent litt og ta så kjøttet opp av kraften.

4

Bland kjøttet med stekte tomater.

5

Hell over kokosmelk og tilsett karri etter smak

6

La det hele koke sammen i maks 5 min.

Del denne artikkelen