Naru – en matrett fra Bangladesh

Publisert – Sist oppdatert 16.03.2021

Naru er en nydelig dessertsnacks fra Bangladesh som kommer til å bli populær på tur. Enkel er den også!

Porsjoner
1 porsjon gir 4 kuler

Ingredienser

  • 1 pose
    kokosblanding
  • 1.5 kopp
    sukker
  • 1 kopp
    vann
  • 2 ts
    hvetemel
  • 1 ts
    kanel

Utstyr:

  • Bål eller primus
  • Stekepanne

1

Ha sukker og vann i en stekepanne, og brun det til det blir karamellisert.

2

Ha i kanel og kardemomme.

3

Miks i en pose kokosblanding, og rør hele tiden.

4

Strø litt hvetemel over så det tykner.

5

Rull ut kuler mens det er så varmt som mulig. Vær forsiktig og sørg for at massen ikke er for varm før kulene rules.

6

Avkjøl før gumling

Del denne artikkelen