Fredagstacoen er en favoritt i mange familier. Hva med å bruke restene til å lage denne suppa? Superenkel suppe å tilberede ute på tur.
Her er vår basisoppskrift, som kan varieres ved å tilsette ingredienser som du liker.
Porsjoner
Ingredienser
-
500 gramkjøttdeig
-
2 tsbuljong (blandes med 1,5 liter vann)
-
1 glasstacosaus
-
1purre
-
1gul løk
-
3 feddhvitløk
-
0.5paprika
-
1 pkbabygulrøtter
-
250 gramkremost (som philadelphia)
-
1 pktortillachips
-
1 boksrømme (kan sløyfes)
Slik gjør du:
1
Bland alt unntatt kremost og gulrøtter og kok suppen i ca. 10 minutter. Ha i gulrøttene mot slutten.
2
Ta ut litt av suppen i en egen bolle/kopp og bland kremosten med en gaffel, før du har det tilbake i suppen. Suppen må ikke koke etter at Philadelphia-osten er tatt oppi.
3
Ferdig! Serveres med tortillachips og eventuelt en rømmeklatt på toppen.