Naru

Tekst: Silje Rønneberg Hogstad – Foto: Kasper Fosser

Naru er en nydelig dessertsnacks fra Bangladesh som kommer til å bli populær på tur. Enkel er den også!

Porsjoner
1 porsjon gir 4 kuler

Ingredienser

  • 1 pose
    kokosmasse
  • 1.5 kopp
    sukker
  • 1 kopp
    vann
  • 2 ts
    hvetemel
  • 1 ts
    kanel
  • 1 ts
    kardemomme

Slik gjør du:


1

Ha sukker og vann i en stekepanne, og brun det til det blir karamellisert.

2

Ha i kanel og kardemomme.

3

Miks i en pose kokosmasse, og rør hele tiden.

4

Strø litt hvetemel over så det tykner.

5

Rull ut kuler mens det er så varmt som mulig, men pass på at du ikke brenner deg (sukkeret blir varmt).

6

Avkjøl før gumling.

NARU: Søt dessertsnacks med kokos og krydder. Nam!

Del denne artikkelen