Middag 

Reinsdyrgryte

Publisert – Sist oppdatert 21.03.2021

Dette er en av rettene som vant i vårens bildekonkurranse under emneknaggen #turmatfraheleverden.

Porsjoner

Ingredienser

  • 700 g
    reindyrkjøtt i terninger
  • 4 store
    sopp
  • 1
    løk
  • 5 dl
    vann
  • 4 skiver
    brunost
  • 2 ss
    soyasaus
  • 1
    kjøttbuljong
  • 2 ss
    tyttebærsyltetøy
  • 300 g
    Crème fraiche
  • salt/pepper
  • smør
  • maisenna

Fremgangsmåte:


1

Stek kjøttet i smør og ta det i en gryte med vann.

2

Kok opp og la det koke i 10min.

3

Tilsett resten av ingrediensene.

4

La gryta småkoke til kjøttet er mørt.

5

Smak til med salt og pepper og tilsett maisenna til ønsket tykkelse.

Del denne artikkelen