Havets skattekiste

Publisert – Sist oppdatert 24.06.2021
Egnet for barn
Egnet for skoleklasser

Dette er en oppskrift du enkelt kan lage både på bål og på grillen. Her kan både store og små lage sine egne pakker, akkurat slik de vil ha dem.

Oppskriften er hentet fra Fiskesprell

Foto: KFUK-KFUM Speiderne

Porsjoner

Ingredienser

  • 300 g
    laksefilet, uten skinn og bein
  • 300 g
    seifilet, uten skinn og bein
  • 1 stk
    løk
  • 2 stk
    gulrot
  • 0.5 stk
    brokkoli
  • 2 ss
    olje
  • 4 ss
    soyasaus
  • 4 ark
    grillfolie

Framgangsmåte:


1

Skjær fisken i ca. 2 cm store terninger.

2

Vask og rens løk, gulrot og brokkoli.

3

Skjær løk og gulrot i tynne skiver og del brokkoli i små buketter.

4

Pensle grillfolien med olje og brett opp kantene til en skål.

5

Legg et utvalg av grønnsaker på folien og ha soyasaus over.

6

Legg fisketerninger over grønnsakene.

7

Brett sammen folien og legg pakkene på glørne på bålet eller en varm grill.

8

La pakkene ligge på glørne/grillen i ca. 10 minutter.

9

Åpne pakkene og sjekk at fisken er klar.

Server skattkistene med det tilbehøret du ønsker. For eksempel Kiri buth 🙂

Norsk Roland 128 på Nordtangen sommeren 2016.

Del denne artikkelen