
Fiskespyd er en turfavoritt blant barna. Denne oppskriften er uten gluten, skalldyr og nøtter, men pass på å sjekke om fiskekakene er glutenfri.
Oppskriften er hentet fra Fiskesprell, og her kan du finne flere oppskrifter til: Sjømat på tur
Ingredienser
-
300 glaksefilet, uten skinn og bein
-
2 stkfiskekake
-
4 stkpotet, liten type
-
1 stkpaprika, gul
-
1 stksquash, grønn
-
4 stkcherrytomat
-
2 ssolje
-
8 stkgrillspyd
Salt og pepper.
Framgangsmåte
Kok potet.
Skjær laksen i terninger på ca. 3 cm.
Del fiskekakene i fire og potetene i tykke skiver.
Vask, rens og skjær paprika i store biter og squash i tykke skiver.
Vask og del cherrytomatene i to.
Træ ingrediensene på grillspydene.
Pensle spydene med olje og dryss over litt salt og pepper.
Grill fiskespydene til fisken er gjennomstekt
Tips: Fiskespyd kan serveres i tortillalefse eller pitabrød, husk ev. glutenfri type. For å unngå uhell, klipp spissen av spydene etter at maten er tredd på.
