Middag 

Fiskespyd

Publisert – Sist oppdatert 21.03.2021

Fiskespyd er en turfavoritt blant barna. Denne oppskriften er uten gluten, skalldyr og nøtter, men pass på å sjekke om fiskekakene er glutenfri.

Oppskriften er hentet fra Fiskesprell, og her kan du finne flere oppskrifter til: Sjømat på tur

Porsjoner

Ingredienser

  • 300 g
    laksefilet, uten skinn og bein
  • 2 stk
    fiskekake
  • 4 stk
    potet, liten type
  • 1 stk
    paprika, gul
  • 1 stk
    squash, grønn
  • 4 stk
    cherrytomat
  • 2 ss
    olje
  • 8 stk
    grillspyd

Salt og pepper.

Framgangsmåte


1

Kok potet.

2

Skjær laksen i terninger på ca. 3 cm.

3

Del fiskekakene i fire og potetene i tykke skiver.

4

Vask, rens og skjær paprika i store biter og squash i tykke skiver.

5

Vask og del cherrytomatene i to.

6

Træ ingrediensene på grillspydene.

7

Pensle spydene med olje og dryss over litt salt og pepper.

8

Grill fiskespydene til fisken er gjennomstekt

Tips: Fiskespyd kan serveres i tortillalefse eller pitabrød, husk ev. glutenfri type. For å unngå uhell, klipp spissen av spydene etter at maten er tredd på.

Del denne artikkelen