Arabiske netter

Publisert – Sist oppdatert 21.03.2021

Innholdet er nødvendigvis ikke så internasjonalt, men navnet er det 😉 Arabiske netter er en enkel kjøttrett i folie på bål som også kan gjøres til en vegetarrett ved å bare droppe kjøttet. Vet ikke om det da heter arabiske netter lengre, men godt er det 🙂

Du trenger:

  • oksekjøtt
  • poteter
  • gulerøtter
  • løk
  • krydder etter behag

Fremgangsmåte:


1

Skjær alle ingrediensene i småstykker og legg de i en smurt dobbel firkant av folie.

2

Hell litt vann over og tilsett krydder etter behag.

3

Folien tettsluttes og legges på bålet (helst glør) slik at innholdet dampkokes.

4

Retten er klar etter 10-15 min i glørne, og retten avsluttes med en liten skje smør som smelter

Utstyr

I tillegg til det som er beskrevet i oppskriften trenger du:

  • Kniv
  • Skjærefjøl
  • Folie
  • Fyrstikker
  • Det du måtte trenge for å lage bål

Del denne artikkelen