
Bakt potet er en skikkelig klassiker, og er enkel mat å ta med seg på tur. Her får du en enkel oppskrift.
Du har helt sikkert laget dette hjemme når du ville ha noe som er godt, men krever lite arbeid. Ute i naturen vil du få samme opplevelse og vil få mer tid til å kose deg rundt bålet mens maten lager seg selv.

ENKEL TURMAT: Potene lager seg selv mens du steker bacon eller kutter tilbehør!
Du trenger:
-Poteter
-Bacon, mais, rømme og ost – eller annet tilbehør du liker!
-Aluminiumsfolie
-Stekepanne
-Stekespade
Fyr opp bål og la det brenne til du har en del glør igjen.
Pakk små poteter inn i dobbelt lag aluminiumsfolie. Store poteter deles i to.
Legg potetene i glørne og dekk til med mer glør. Tenn så nytt bål – eller legg på mer ved over.
La potetene ligge i varmen i minst 60 minutter.
Mot slutten av steketiden kan du lage bacon i panne over bålet.
Når alt er klart – server med tilbehør som mais, rømme, ost o.l

TIPS: Lag mer poteter enn du trenger. Du vil nok oppleve at noen poteter blir for varme og dermed kraftig overstekt.