
Ta vaffeloppskriften til nye høyder og lag Bodil Gilje sine kanelbollevafler neste gang du skal på tur!
Porsjoner
1 porsjon gir 2 vafler
Ingredienser
-
300 ghvetemel
-
1 tsvaniljesukker
-
1 tskardemomme
-
2 tsmalt kanel
-
1 tsbakepulver
-
0.5 tssalt
-
4 stkegg
-
4 sslønnesirup
-
1 dlsmeltet smør
-
2 dlkulturmelk
-
2 dlmelk (til røra er passe tykk)
Utstyr:
- Vaffeljern
- Stekespade
- Ved
- Fyrstikker
Husk smør til steking! Og sjokoladepålegg til topping.
Slik gjør du:
1
Bland alle ingrediensene hjemme og hell over på en tett flaske som du tar med deg ut på tur.
2
Fyr opp et bål. Legg gjerne noen vedkubber rundt bålet slik at du kan legge vaffeljernet på de.
3
Når vaffeljernet er varmt tar du i smør og lar det smelte. Hell så i vaffelrøren og stek over svak varme.

TIPS TIL STEKING: Husk å sjekke vaflene ofte for at de ikke skal svi seg. Og den første vaffelen blir aldri helt god uansett!