Søk etter
Søk
Meny
Oppskrifter
Frokost
Lunsj
Suppe
Middag
Dessert
Bakst
Drikke
Fisk og skalldyr
Sopp, vekster og bær
Vegetar
Turtips
Turblogg
For organisasjoner
Om oss
Søk
Søk
Oppskrifter egnet for skoleklasser
Middag
Fasolia – marokkansk bønnegryte
Lunsj
Suppe
Middag
Sopp, vekster og bær
Skogsoppsuppe
Suppe
Middag
Gulasj
Lunsj
Middag
Vegetar
Chili sin Carne
Lunsj
Middag
Reinsdyrkebab
Middag
Wok
Middag
Bålbolognese
Lunsj
Middag
Vegetar
Libapizza
Lunsj
Middag
Wrap
Lunsj
Middag
Vegetar
Falaffel
Middag
Kofte wala salan
Suppe
Sopp, vekster og bær
Vegetar
Vårkraftsuppe
Dessert
Banansplitt på bålet
Lunsj
Middag
Quiche
Sopp, vekster og bær
Klorofyllpesto
Frokost
Lunsj
Bannock brød
Middag
Souvas
Lunsj
Middag
Tortilla
Dessert
Appelsinbrownies
Dessert
Lussekatter på bål
Dessert
Pepperkaker
Lunsj
Middag
Bakst
Vegetar
Pestoboller
Lunsj
Middag
Pizza
Suppe
Søtpotetsuppe med kokosmelk, bacon og koriander
Frokost
Lunsj
Middag
Chapati – brød stekt i stekepanne
Dessert
Sopp, vekster og bær
Mousse aux framboises – fransk bringebærmousse (ekspressversjon)
Dessert
Sopp, vekster og bær
Heidelbeercreme – rask blåbærkrem fra Alpene
Lunsj
Yam wun sen – lun thaisalat
Suppe
Sopp, vekster og bær
Vegetar
Persisk brenneslesuppe
Lunsj
Middag
Quesadilla
Lunsj
Middag
Garbanzos con espinacas – spanske kikerter med spinat og spekekjøtt
Dessert
Crepes – franske pannekaker
Middag
Bidos
Frokost
Lunsj
Gahkko
Middag
Taco
Frokost
Lunsj
Dessert
Rislapper
Suppe
Vegetar
Dal – suppe fra Bangladesh
Middag
Sis köftesi – tyrkisk kebab
Dessert
Changmal – enkel iransk dessert
Middag
Fisk og skalldyr
Tyrkisk laksekebab
Lunsj
Middag
Vegetar
Spicy vegetartortilla
Dessert
S’more
Middag
Vegetar
Indiskinspirert gryte
Middag
Mulah Kudueah – kjøtt og gresskar fra Sudan
Middag
Fisk og skalldyr
Torskekebab
Suppe
Middag
Kylling med kokosnøtt – en matrett fra Madagaskar
Middag
Chili con carne
Middag
Lammekebab – lam med honning og rosmarin
Frokost
Bircher Müsli – originaloppskriften fra müsliens opphav