Fotokonkurransevinnere: Pannekakeuka!

Publisert – Sist oppdatert 07.01.2021

Det er ingen tvil om at pannekaker på tur er en hit! Det kom inn utrolig mange flotte bidrag i pannekake-konkurransen vår. Det er stort sett det klassiske tilbehøret blåbær og bacon som går igjen, men noe variasjon var det. Vi skulle gjerne ha premiert alle, men vi har valgt ut en vinner av hovedpremien som var en sekk fra Fjällräven og ni «trøstepremier» som alle får boken 9 Tastes of life, sitteunderlag, foldekopp og spork fra Norsk Friluftsliv.

Juryen har lagt vekt på at det er bilder som oppfyller kriteriet «pannekaker ute i naturen», at bildene er publisert og helst tatt i konkurranseperioden, og at man har delt turopplevelsen med noen. Her ser du bildene som stakk av med seieren i #turmatfraheleverden-konkurransen.

Foto @solhildstridsklev

Solhild Stridsklev stakk av med seieren og hovedpremien, en sekk fra Fjällräven. Det var en bildeserie med flere bilder, men det var dette vi valgte ut. Det viser at man hverken trenger gå langt eller være profesjonell for å flippe pannekaker på tur, i tillegg kan de både være gluten- og melkefrie 😉

Under kan du se de ni andre som fikk «trøstepremier».

Foto @sofie_helseth

Foto @heidis_post

Foto@hulto93

Foto @husfruenpaanordgaard

Foto @utefamilien

Foto @brandvold84

Foto @siljecharlotta

Foto @sylra

Foto @yvonne_bratteng

Del denne artikkelen